TRANSFORMACIÓ I MANTENIMENT GLP

El GLP (Gas Liquat del Petroli) és una barreja de butà i propà que sotmès a certes condicions de pressió i temperatura es transforma a estat líquid.

El seu ús permet aconseguir nivells més baixos de CO2 que altres carburants com la gasolina o el dièsel. Apart, és dels combustibles més econòmics que hi ha actualment, amb un 50% d’estalvi aproximat.

Hi ha una gran xarxa de subministrament formada per més de 600 benzineres a Espanya i més de 5.000 a nivell europeu. Això permet viatjar per tota Europa sense problemes per omplir el dipòsit, alhora que reduïm la contaminació.

Podem adaptar qualsevol vehicle de gasolina que compleixi amb la normativa de nivell d’emissió EURO 3 o posterior.

Els cotxes Euro 4 o posterior tindran dret a l’Etiqueta ECO, amb la que podran circular sense restriccions a més d’altres avantatges com:

-Bonificació del 30% en el preu dels peatges de la Generalitat de Catalunya.

-Bonificació en el preu de l’aparcament de zona verda i blava de diversos municipis.

-Bonificació a l’impost de circulació en diversos municipis.

Més avantatges:

-Amb un equip de GLP, el teu vehicle augmenta el valor de venda.

-Reducció d’emissions de CO2 fins a un 15%.

-Reducció fins a un 95% en Òxids de Nitrogen (NOx).

-Dos dipòsits = doble autonomia.

A Taller Tubert comptem amb una àmplia experiència en la transformació de vehicles a Autogas i seguim les mesures de seguretat més estrictes que exigeix la normativa vigent.

Demana un pressupost sense compromís enviant la fitxa tècnica del vehicle per e-mail (info@tallertubert.net) o per WhatsApp (681 024 241).

Ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible!